Concert The Motans - Lansare de Album


Data și ora:
Gazdă:

Strada Dobrun 1, Sibiu, Romania, 550170
Organizator:

Despre

The Motans vin în Sibiu

Trupa tocmai și-a lansat albumul de debut, “My Gorgeous Drama Queen”, un moment important pe care The Motans vor să îl sărbătoarească alături de fanii din toată țara.

Discul conține 12 piese printre care și hitul anului 2017 (conform MediaForest) “Weekend” (ft. Delia), dar și colaborările cu INNA (“Nota de plată”) sau Keed (“Lilith”). Nu lipsesc nici piesele apreciate și fredonate la fiecare apariție live precum “Versus”, “August”, 1000 RPM” sau “Jumătate stai”.

Vino și tu alaturi de The Motans și descoperă universul “rhythm and soul” creat și pus în scenă de cea mai recentă revelație muzicală din România.

Biletele sunt disponibile la The Wolf (str. Dobrun nr. 1)

THE MOTANS:

YouTube - goo.gl/ANmzyv

Facebook - https://www.facebook.com/themotans/

Instagram - https://www.instagram.com/themotans/?hl=en

GLOBAL RECORDS:

YouTube - goo.gl/DvJXZX

Facebook - https://www.facebook.com/GlobalRecordsCom/

Instagram - https://www.instagram.com/globalrecords/?hl=en

The Motans este un proiect creat de Denis Roabeș, un tânar talentat și foarte pasionat de muzică, originar din Chișinau.

Debutul a fost marcat de piesa “42”, cu un mesaj conceptual, inspirat din cartea “Ghidul Galaxiei pentru autostopiști” scrisă de Douglas Adams. A urmat “Versus”, un manifest personal al lui Denis, inspirat din trăirile sale, în care s-au regăsit foarte mulți ascultători.

De curând, ca un bonus pentru fani, The Motans au lansat piesa “Jackpot” care în doar 24 de ore s-a clasat în top 10 Trending pe YouTube.

Informații și rezervări la numărul: 0771160937
Rezervările se fac pe bază de bilet
Preț bilet: 99 lei