Concertul de Gală al Festivalului “Paștele cu Maeștri”


Data și ora:
Bilete:
Intarea libera
Gazdă:
Biserica Romano-Catolica, Piața Mare, Sibiu, România

Despre

Concertul de Gală al Festivalului “Paștele cu Maeștri”

A șaptea ediție a Festivalului “Paștele cu Maeștrii” va avea loc în săptămâna 24-29 aprilie la Șelimbăr. Ediții anterioare s-au desfășurat la București, Cluj-Napoca și Sinaia.
Concertul de Gală al Festivalului “Paștele cu Maeștrii” care va avea loc în data de 29 aprilie în Catedrala Catolică din Piața Mare – Sibiu, cu începere de la ora 15.

Timp de o săptămână tineri talentați proveniți din toată țara se vor pregăti alături de muzicieni, parcurgând atât repertoriu atât coral cât și instrumental. Vor fi incluse selecții din “Messia” de Haendel, precum și piese muzicale aparținând lui Haydn și Mozart.
Tinerii cu vârsta cuprinsă între 13 și 20 de ani timp de o săptămână vor studia la instrumente precum: vioară, violoncel, clopoței clasici și clarinet.
Vă invităm cu drag să participați la Concertul de Gală al Festivalului “Paștele cu Maeștrii” care va avea loc în data de 29 aprilie în Catedrala Catolică din Piața Mare – Sibiu, cu începere de la ora 15.
Tinerii talentați care vor evolua vor fi acompaniați de Orchestra Filharmonicii din Sibiu.
Spectacolul de Gală va fi dirijat de Constance Ruth Fortunato, președinta Asociației Music Camp Internațional.
În urmă cu șaisprezece ani Asociația Music Camp Internațional a încercat și a reușit să producă o schimbare pozitivă în viața multor tineri din țara noastră prin intermediul muzicii clasice.