Conexiuni - atelier stradal @Sibiul De Poveste


Data și ora:
Gazdă:
Piața Mică, Sibiu, Romania

Despre

Pentru că în zilele noastre e nevoie de colaborarea întregii comunități pentru a ne crește copiii, vă invităm să creăm din nou un oraș De Poveste în care interacțiunea, jocurile și buna dispoziție să contribuie la dezvoltarea copiilor noștri!

Atelierul este dedicat tinerilor cu vârsta între 14 și 18 ani.

Suntem cu toții conectați iar acțiunile noastre contribuie la formarea lumii în care trăim, o lume și o comunitate în care suntem conectați. Vom exprima această ipoteză folosindu-ne de pensule și culori.

Atelierul este susținut de Delia Art.

Accesul este gratuit și se face pe bază de înscriere completând formularul: toate locurile ocupate.

În cazul grupurilor mai mari de 5 persoane vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@asociatiadepoveste.ro.

Programul complet al festivalului aici: https://www.facebook.com/events/1560174970786375/

Pe toată durata evenimentului vă invităm să pictăm fețele prieteniei în cel mai mare și colorat labirint de pânză!
----------------------------------
În Sibiul De Poveste, timp de trei zile, copiii și tinerii din familiile sibiene vor fi alături de cei din centrele de plasament în cadrul unor ateliere de lucru dintre cele mai diverse, care promovează integrarea socială, relaționarea pozitivă, empatia, spiritul de echipă, dar și încrederea în forțele proprii, ajutând copiii să se descopere pe ei înșiși susținându-se reciproc.

Atelierele sunt împărțite pe tematici diferite în funcție de vârstă, fiind potrivite pentru copiii și adulți între 3-99 ani. Accesul este gratuit și se realizează pe baza înscrierii prin completarea formularelor disponbile în eventul fiecărui atelier.