Creativitatea, distracția inteligenței


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul General Vasile Milea 1, Sibiu
Organizator:

Despre

Ce?
Putem învăța să gândim creativ?

Toți oamenii dispun de aptitudini creative înnăscute, pe care, însă, nu le utilizează la întreaga lor valoare. Fie că ele s-au atrofiat ca urmare a sistemului rigid de învățământ, fie că au fost descurajate în familie, acestea încă așteaptă cuminți să fie redescoperite și exersate pentru a da Oamenilor înapoi ceea ce le aparține, de fapt: propria lor creativitate.

Cum putem îndepărta zidurile înălțate în calea gândirii noastre creative?

Vă aștept la atelierul de coaching cu metode de acțiune să ne privim situațiile de viață altfel decât o facem în mod obișnuit și să vedem lucrurile din altă perspectivă. Ne vor însoți jocurile de-a imaginația, metaforele și ideile năstrușnice. Ele ne vor provoca felul în care gândim, și ne vor învăța cum să privim viața altfel, dincolo de ziduri.

Cu cine?
Cu Catrinel Dragomir, Coach acreditat ANC, Trainer – în formare la Școala de Psihodramă Clasică, de profesie Filolog, mamă a doi copii.

În prezent, Catrinel organizează ateliere de coaching și pictură, sesiuni individuale de coaching, coaching de echipă. În timpul liber petrece timp cu familia, pictează, scrie și fotografiază. E pasionată de oameni și de poveștile lor de viață.

Mai multe despre Catrinel puteți citi pe site-ul ei www.coachingactually.ro

Cu ce?
Cu încredere, curiozitate și poftă de cunoaștere

Când?
marți, 5 aprilie 2016, orele 19:00-20:30

Unde?
La miniHUB - Bul. Milea 1 (repere: sensul giratoriu Milea cu Calea Dumbravii - blocul turn, în clădire cu saloanele de înfrumusețare)

Cum?
Înscrierea la atelier se face online - înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală, invită și un prieten.