Creativitatea, puterea necunoscutului. Cum o accesăm? Atelier de însuflețire


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

Ce?
Tu ce faci când ești în pană de idei? Cum te simți când ai de făcut ceva nou și tot ce ai în minte e tumultul vechilor tale gânduri, parcă fără sfârșit? Ce te inspiră să găsești soluții noi la probleme vechi? Unde îți găsești inspirația să creezi ceva nou, în care să crezi?

“Dacă aș știi de unde vine inspirația, aș merge acolo mai des”, a răspuns zâmbind Leonard Cohen, când a fost întrebat de unde îi vine inspirația.

Vă invit să descoperim împreună de unde vine inspirația și ce facem să o fructificăm, în cadrul atelierului meu de însuflețire intitulat Creativitatea, puterea necunoscutului. Cum o accesăm?

În cadrul acestui atelier veți explora propriul vostru spațiu creator, prin exerciții de observare, prezență și introspecție și veți învăța cum să vă accesați resursele creative. Veți descoperi valoarea spontaneității și a jocului și veți avea șansa de a vă surprinde propriile trăsături și fațete ale personalității într-un proces ludic de autocunoaștere.

Cu cine?
Cu Catrinel Dragomir – Life & Business Coach acreditat ANC, Trainer – în formare la Școala de Psihodramă Clasică, de profesie Filolog, mamă a doi copii.

În prezent, Catrinel organizează ateliere de coaching creativ, sesiuni individuale de life & business coaching, coaching de echipă. În timpul liber petrece timp cu familia, pictează, scrie și fotografiază. E pasionată de oameni și de poveștile lor de viață.

Mai multe despre Catrinel puteți citi pe site-ul ei www.coachingactually.ro

Cu ce?
Cu încredere, curiozitate și poftă de cunoaștere

Când?
Marți, 06 octombrie 2015, orele 18:30-20:00

Unde?
La incubator107 Sibiu în locația La Etaj, Str. N. Bălcescu 12
orele 18:30 - 20:00 (și pentru că ne place punctualitatea te așteptăm cu 10 minute mai devreme pentru a te face comod să putem începe discuțiile la 18:30 fix)

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.

Sugerăm o donație de 10 lei pentru fiecare întâlnire.