Credinte limitative


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

CE?
Vei afla despre tine ce te ajută să ai succes și ce te ține înapoi. Cu ce convingeri și stereotipuri ai crescut. În ce fel îți afectează acestea viața și cât de conștient ești de ele. Vei afla cât de liber ești în a lua decizii și ce le influențează pe acestea.

CU CINE?
Adrian Beu - un om în căutarea adevărului, nu cel absolut, ci cel al fiecărei persoane individuale. Un om un, un psiholog care crede în dezvoltare personală și în relații armonioase între oameni.

Adrian este psiholog școlar, psihoterapeut și trainer cu experiență în lucrul cu copiii prin activități în cabinetul școlar și participarea la numeroase proiecte europene privind drepturile copilului. Adrian este secretar în Asociația "Positive life" și cofondator al Programului Școlar Internațional "Live Positive Life".

Fondator al conceptului Academia Părinților în cadrul Star Kids Center - proiect pilot derulat în perioada octombrie - decembrie 2015. Seminariile din cadrul Academia părinților se adresează părinților, educatorilor și viitorilor părinți.

CU CE?
În primul rând cu curaj de a descoperi ceva nou despre tine, dar bineînțeles nu trebuie să lipsească buna dispoziție, dorința de autocunoaștere și de cunoaștere a celor din jurul tău.

Unde?
La Etaj, Str. Nicolae Bălcescu Nr. 12
orele 18:30 - 20:00, 28 octombrie

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.

Sugerăm o donație de 10 lei pentru fiecare întâlnire.