CRIMENA - Purple Caravan - Live at Underground Pub


Data și ora:
Gazdă:

Strada General Gheorghe Magheru 45, Sibiu 550185, România
Organizator:

Despre

Purple Caravan

Infiintata in 2017, Purple Caravan este o formatie de stoner hard rock, cu influente vizibile de heavy metal si psychedellic rock. Desi este o trupa inca tanara, Purple Caravan, o trupa pioniera a genului abordat pentru orasul Craiova, pana in momentul de fata au impartit scena cu Overpain, Krepuskul,The Demon's Claws si The Noise Figures. Sunetul trupei este inspirat din trupele consacrate ale acestui gen, cum ar fi Sleep, 1000mods, sau Kyuss. Atat liniile vocale aspre cat si riffurile grele si melodioase fac formatia sa iasa in evidenta, iar interesul crescut al publicului atesta acest lucru.

https://www.facebook.com/PurpleCaravan/

_________________________________

CRIMENA

Dupa 5 ani de activitate si cateva schimbari semnificative de line-up, CRIMENA se intorc in Sibiu pentru a prezenta noul lor produs muzical de studio, REVELATIONS.
Revenind in formula originala, cu Cosmin pe voce precum si cu un nou tobar, Andrei, CRIMENA au intrat in studio la sfarsotul anului trecut pentru a inregistra cel de-al doilea material de studio, EP-ul concept REVELATIONS.
In luna februarie a acestui an, CRIMENA au lansat si un nou videoclip al uneia din piesele de pe acest EP, Declaration of War.
CRIMENA sunt o trupa craioveana de violent groove metal, formata la sfarsitul anului 2012. Pana in prezent au lansat doua materiale de studio oficiale, Chapter One: DIVINE BETRAYAL in 2016 si REVELATIONS in 2018, ambele sub casa de discuri The Leaders Records (Grecia)

Mai multe despre baieti aici:

www.CRIMENA.com
facebook.com/crimena.official