Ctrl Alt Del (Disambiguation)


Data și ora:
Bilete:
20 lei
Gazdă:
Atrium Piața Mică 16, Sibiu 550182, Romania
Organizator:

Despre

Luna aprilie îl aduce în prim plan pe unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai companiei noastre, și anume Charlie Fălămaș. Serile de teatru din Atrium Cafe vor debuta pe 1 aprilie cu un performance inedit, experimental, a cărui premieră a avut loc anul trecut în Festivalul ''25 de ore de teatru non-stop'', ediția a VIII-a.
Urmează o lună întreagă dedicată lui, artistului complet, Claudiu Fălămaș.
__________//
Texte din 15 poeți români contemporani. O manifestare a valențelor singurătății într-un performance muzical-poetic inedit. Insațiabila foame de confirmare a eului interior. Teribila forță de a crea ceva din nimic.

Dacă sinele tău cel mai profund cântă și te ademenește către focul cunoașterii? E mai bine să fugi? Să-ți astupi urechile cu ceară? Dar dacă însuși canalul de comunicare este compromis? Un paradox nenumit al existenței. O ambiguitate implicită. Cuvintele nu sunt altceva decât simboluri ce postulează o memorie împărtășită.
__________//
Comunicare & Non-comunicare // Prea multe cuvinte și prea puțin sens // Oameni cu capetele în smart phone-uri // Multă informație // Cuvintele se pierd în van // Tehnologie // ”Oameni-roboți” // Revenirea la origini // Dumnezeu // Discuții în univers // Cucerirea spațiului // Biserici //Oameni singuri // Iubire.
__________//
Script & muzică originală de Charlie Fălămaș.
__________//
Luni, 1 aprilie 2019, ora 21.00
Atrium Cafe, Piaţa Mică nr. 16
Rezervări tel. 0723 287 486
Preţ bilet: 20 lei

Un eveniment marca BIS.
Recomandat de 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP.
www.bisteatru.ro

IMPORTANT - Pentru buna desfășurare a evenimentului vă rugăm ca în momentul în care faceți rezervarea să precizați numărul exact de persoane care vor ocupa locurile.
- Rezervările își pierd valabilitatea la ora 20.40. Vă rugăm insistent să veniți din timp, pentru a putea onora comenzile și a începe spectacolul la timp, la ora anunțată.
Mulțumim.