Ctrl+Alt+Delete


Data și ora:
Bilete:
40 lei/ Single. 70/ Double
Gazdă:

Stefan cel Mare Street nr. 56, Sibiu, Romania, 550316
Organizator:

Despre

Texte din 15 poeți români contemporani. O manifestare a valențelor singurătății într-un performance muzical-poetic inedit. Insațiabila foame de confirmare a eului interior. Teribila forță de a crea ceva din nimic.
Dacă sinele tău cel mai profund cântă și te ademenește către focul cunoașterii? E mai bine să fugi? Să-ți astupi urechile cu ceară? Dar dacă însuși canalul de comunicare este compromis? Un paradox nenumit al existenței. O ambiguitate implicită. Cuvintele nu sunt altceva decât simboluri ce postulează o memorie împărtășită.
Comunicare & Non-comunicare // Prea multe cuvinte și prea puțin sens // Oameni cu capetele în smart phone-uri // Multă informație // Cuvintele se pierd în van // Tehnologie // ”Oameni-roboți” // Revenirea la origini // Dumnezeu // Discuții în univers // Cucerirea spațiului // Biserici //Oameni singuri // Iubire.
Script & muzică originală de Charlie Fălămaș.
Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 14 ani.
BIS Teatru e o companie (in)dependentă de teatru din Sibiu, România.
Grădina BIS este un hub cultural aflat în Sibiu, pe strada Ștefan cel mare nr. 56, unde au loc, în aer liber, spectacole de teatru pentru toate vârstele, concerte, ateliere.
În această perioadă, la evenimentele BIS numărul maxim de participanți este 45.
Sunt respectate toate normele sanitare în vigoare. Purtarea măștii este obligatorie!
Accesul în grădină este permis cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului. Vă recomandăm să veniți din timp pentru a evita aglomerația și pentru a începe spectacolele la ora anunțată.
Vă încurajăm să achiziționați biletele ON-LINE, din timp, de pe platforma iabilet.ro, la prețul de 40 lei (Single) și 70 lei (Double). Biletele Double sunt ptr 2 persoane (cuplu/ familie/ prieteni), iar această categorisire ne ajută să organizăm distanțarea fizică necesară între spectatori.
În seara spectacolului, la intrare, va fi disponibil un NUMĂR LIMITAT de bilete la prețul de 50 lei/ persoană.
Biletele își pierd valabilitatea la ora începerii spectacolului.
Spectacolele lunii august sunt producții independente BIS Teatru, care se susțin doar & numai din biletele achiziționate de dumneavoastră.