Cu susul în jos


Data și ora:
Bilete:
Intrarea libera
Gazdă:
Zidul exterior al TNRS, Bulevardul Corneliu Coposu 2, Sibiu 550245, Romania

Despre

Cu susul în jos

Olanda-Belgia / Cie. Woest

Regie: Manon Avermaete
Producţie: Annemijn Rijk
Compoziţie muzicală: Steven Holsbeeks
În distribuţie: Wannes de Porre, Hanna Mampuys, Toon van Gramberen, Lorenzo Capodieci, Paulien Truijen, Manon Avermaete
În urma unei cercetări intensive pe tema „întâlnirilor”, „Cu susul în jos” s-a dezvoltat într-un spectacol de dans care se schimbă în funcție de locație. Este vorba despre o poveste presărată cu interacțiuni absurde și personaje interesante. Un spectacol tragi-comic, aflat la granița dintre teatru, dans și acrobație.
În vara anului 2013 am avut posibilitatea de a experimenta dansul în multe locații diferite; am organizat spectacole în parcuri, într-o închisoare, într-un muzeu, o pădure, în cartiere, într-o fabrică dezafectată... Datorită diversității locațiilor, „Cu susul în jos” a devenit un spectacol versatil, fiecare versiune a sa fiind concepută special pentru fiecare locație și în funcție de mediu.
Publicul va fi purtat pe o cărare și câțiva spectatori vor primi niște cutii muzicale unice. Ei pot decide când și dacă doresc să adauge sunete. Astfel, publicul este responsabil pentru fundalul sonor al spectacolului. În calea lor, spectatorii întâlnesc personajele și sunt martori la diverse interacțiuni - unele romantice, altele violente, unele absurde, în vreme ce altele sunt înflăcărate sau amuzante. Toate aceste elemente se îmbină pentru a face ca spectacolul „Cu susul în jos” să fie o experiență fascinantă și bogată pentru public.
„Compania Woest întotdeauna reușește să-și integreze opera în spațiu într-un mod surprinzător și original. Spațiul este un personaj desăvârșit, precum și muzica, în spectacolul „Cu susul în jos”. Oamenii sunt încurajați să intervină în acțiune, dar și să interacționeze unii cu alții. Rezultatul e un spectacol minunat, ce implică forță fizică, dar și foarte multă imaginație.” Sanne Clerinckx (M-idzomer, BE)
Co-producers: Dansmakers Amsterdam, Amsterdams Fonds voor de Kunst

Fotografii