Culori de toamna in Magura Jinarilor - drumetie montana

În jurul Sibiului

Data și ora:
Bilete:
80 lei / persoană
Gazdă:
Măgura, România

Despre

Duminica, 8 Noiembrie, imi indrept atentia catre toti cei care isi doresc sa iasa in natura alaturi de ghizii MGS…Imi indrept atentia catre familii cu copii, incepatori sau avansati in mersul in turele montane organizare de noi, echipa MGS… Iesim la o drumetie montana intr-un zona frumoasa din Carpatii Romaniei – Magura Jinarilor si poposim si la Manastirea Jina.
Ce vom face mai exact?
Duminica dimineata la ora 08.00 ne intalnim in Parcarea Centrului Comercial LIDL, soseaua ALBA IULIA, pentru a ne deplasa pe traseul: Sibiu – Apoldu de Jos – Dobarca – Poiana Sibiului – Jina – Valea Dodra – Manastirea Jina = 58 km ( dinc are 8 km de drum forestier).
Vom face o drumetie montana lejera spre cateva culmi din Magura Jinarilor.
Durata: 6 ore(cu pauze incluse)
Dificultate: usor-mediu, recomandat si persoanelor care nu au conditie fizica foarte buna.
Diferente de nivel: Aprox +/ - 400 m.
Taxa de participare: 80 lei / 1 persoana
Taxa include servicii de ghidaj montan si transport( ne grupam in cateva masini personale).
Copiii au gratuitate!!!
Grup minim 10 persoane si maxim 25 persoane.
Recomandat si copiilor de la varsta de 5 ani, insotiti de minim un parinte.
Grupul va fi impartit in doua grupuri de cate 10 persoane ( insotite de un ghid montan) conform reglementarilor oficiale despre deplasarea in grup pe timp de pandemie….
Pentru pranz vom face si un foc asa ca putem frige in tepuse niste carnaciori, slaninuta etc.
Echipament necesar: bocanci munte, geaca impermeabila(gore-tex) pentru vant si ploaie, pelerina de ploaie, pantaloni trekking, 1 bluza de vant, 1-2 tricouri de schimb, un buff, manusi subtiri, sapca sau alt accesoriu de protectie a capului contra soarelui, caciula, crema de soare, rucsac tura 1 zi in care sa va puneti aceste lucruri, bete trekking.
Tura se va desfasura in conditii de siguranta….daca vremea in acea zi nu permite deplasarea in zona muntilor Cindrel atunci vom decide la fata locului ce anume vom face….
Pe toata durata acestei ture montane veti fi insotiti de 1 ghid montan autorizat, membru SGLM si specializat ca lider montan international(UIMLA) dar si de un alt ghid montan in functie de dimensiunea grupului.
Contact:
MountainGuide-Sibiu
Iulian Panescu
Ghid Montan SGLM & Lider Montan International UIMLA
Tel: 0726687656
E-mail: sibiu.mountainguide@gmail.com
www.mountainguide-sibiu.ro

Sursa