Cum să fii asertiv


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

Ce?
De câte ori taci sau lași de la tine, doar ca să nu spui NU atunci când ar trebui să o faci? De câte ori îți spui și îți susții părerea cu demnitate și respect față de interloctor? De câte ori îți ceri drepturile, indiferent în ce constau acestea?
Ai simțit vreodată că te pui pe tine pe locul II și lași după ceilalți?
Învață să fii asertiv și nu vei mai avea sentimentele de mai sus!
A fi asertiv înseamnă în principiu a spune ”nu” fără să te simți vinovat. Comunicarea asertivă este cea prin care spui ce ai de spus, într-un mod ferm, sincer și direct, păstrându-ți demnitatea și drepturile, fără să-l jignești pe celălalt.
Nu ne naștem asertivi. Asertivitatea este un comportament și un mod de comunicare educat, o abilitate care se poate dezvolta și învăța.
Participă la atelierul de dezvoltare personală ”Cum să fii asertiv” și vei învăța despre această abilitate și cum să o folosești în viața de zi cu zi.
Reține: tu poți fi cel mai de demut dușman al tău sau cel mai bun prieten al tău. Fii prietenul tău cel mai bun și învață să spui NU atunci când este în folosul tău și să spui DA cu demnitate și argumentat!

Cu cine?
Cu Ioana Andrievici - negociator, speaker, trainer & coach.
Ioana este expert negociator, autor, trainer și coach în negociere, de profesie jurist, specializată în domeniul negocierii. Experiența ei în domeniu se întinde pe parcursul a peste 12 ani în care abilitățile sale au oferit baze solide de negociere pentru companiile și persoanele cu care a lucrat. Este de asemenea co-fondator și co-owner la compania Rubinian în cadrul căreia a realizat partea de modele de contracte complexe – ca bază solidă de negociere pentru ambele părți și autoarea cărții ”101 tehnici de negociere”.
În prezent Ioana oferă traininguri, workshopuri și consultanță individuală în dezvoltarea abilităților de negociere, stabilirea strategiilor, alegerea tacticilor și tehnicilor de negociere pentru cazuri concrete.
Mai multe despre Ioana puteți citi pe site-ul ei www.ioana-consult.ro

Cu ce?
Cu deschidere, curiozitate, curaj, poftă de învățare și socializare!

Când?
27 octombrie, la incubator in locatia La Etaj, orele 18:30-20:00

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.
Sugerăm o donație de 10 lei pentru fiecare întâlnire.
Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să ne promovăm, să atragem sponsorizări sau să umplem atmosfera cu bucurie.