CUPA EUROPEANĂ LA CULTURISM ŞI FITNESS - „Acţiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu”


Data și ora:
Bilete:
Accesul publicului la această acţiune sportivă este gratuit, cu respectarea regulilor de distanţare socială şi a măsurilor pentru diminuarea riscului de infecţie COVID 19.
Gazdă:

Str. Octavian Goga nr. 1, Sibiu, Romania, 550370

Despre

CUPA EUROPEANĂ LA CULTURISM ȘI FITNESS este o competiţie sportivă internaţională, respectiv competiţie sportivă la care, conform regulamentelor de desfăşurare, pot participa sportivi din cadrul unor organizaţii sportive din mai multe ţări din Europa ale căror federații naționale sunt afiliate la Federația Europeană de Culturism și Fitness (EBFF). 
Competiția are ca obiectiv principal desemnarea unui câştigător la nivel european pentru fiecare categorie din cadrul acesteia şi a câştigătorului absolut (open-ului).
Organizarea competiției în România este fără precedent, aceasta generând indubitabil un plus de imagine pentru municipiul Sibiu şi oportunitatea creării şi dezvoltării unor parteneriate internaționale în beneficiul sportului şi al locuitorilor oraşului de pe Cibin. 
În cadrul competiţiei, sportivii participanţi își etalează fizicul în fața unei comisii internaționale de arbitri, care acordă voturi/puncte bazate pe mai multe criterii, precum: masă musculară, înălțime, definire, separare, simetrie, proporționalitate etc.

Fotografii