Curs dans Tango si Cha Cha Cha!


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul Victoriei 42, Sibiu, România
Organizator:

Despre

In luna copiilor o sa continuam cursul de dans cu doua noi stiluri de dans si anume TANGO SI CHA CHA CHA.

Prima zi de curs va fi Sambata 4 IUNIE la Alegria Studio iar cursul in aceasta luna se va tine in urmatoare date sambata 4 Iunie, duminica 5 iunie, duminica 19 iunie si duminica 26 iunie.

Cele doua dansuri se incep cu pasii de baza (de la zero) astfel incat oricine poate participa la acest curs.

Cursurile se tin la Alegria Studio Sibiu, B-dul Victoriei, Nr. 42, Et. 2 (langa intrarea magazin Billa,usa din stanga).

Tel. Info.0752648170

Va propunem mai mult decat un simplu curs de dans. Va propunem un nou mod de a socializa, de a va face prieteni, de a va relaxa si a petrece timpul liber.

La fiecare sfarsit de luna in cadrul clubului organizam Alegria Dance Party. Este o seara de dans si socializare in care ne intalnim toti cursantii Alegria Studio, ne reamintim pasii de dans invatati in luna respectiva dupa care incepe petrecerea.

PRET: 70 lei/pers
STUDENTI: 50 lei/pers
CUPLURI CASATORIT: 110 lei/cuplu

TREBUIE SA VIN CU PARTENER(A)?
Chiar daca aceste dansuri se danseaza in pereche, nu este necesar sa vii insotit(a). Este ideal daca se vine in pereche dar nu este nicio problema daca vii singur(a), ai toate sansele sa iti gasesti partener(a) la sala.

INSCRIERI
Pentru inscrieri va puteti prezenta direct la Alegria Studio Sibiu cu 15 minute inaintea inceperii cursului. Daca doriti informatii suplimentare puteti suna la tel: 0752.648.170 – instructor Cosmin Pinciu

IMBRACAMINTEA SI INCALTAMINTEA
La acest curs puteti veni imbracati cum doriti. Cel mai important este sa va simtiti bine de aceea noi va recomandam o tinuta casual.

Avem totusi o “regula” pentru incaltaminte. Trebuie sa veniti cu incaltaminte de schimb. In studio se intra doar cu incaltaminte curata. Nu este permis accesul cu tocuri ascutite (cuie metalice).

Mai multe informatii despre acest curs gasiti aici: http://www.alegriasibiu.ro/wcs3_class/dansuri-si-socializare