Curs practic de negociere


Data și ora:
Bilete:
ATENȚIE! Cursul este cu taxă.
Gazdă:

Piața Unirii, nr 10, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Tu cum faci să obții ce vrei? Pe o scară de la 1 la 10, care este rata ta de reușită? Înscrie-te ACUM la cursul ”Obține ce vrei” - Curs practic de negociere și rata ta de reușită va crește semnificativ:

Locuri limitate:

Detalii și înscrieri aici:
http://ioana-consult.ro/contact/inscriere-seminar/

Ce înseamnă un curs practic în negociere?

Înveți să negociezi într-un mod practic, prin exemple, exerciții, joc de rol și informație prețioasă. În cadrul cursului vom face multe aplicații, vom discuta cazuri concrete, inclusiv dintre cele cu care te-ai confruntat sau te confrunți tu.

Vei învăța noțiunile de bază ale negocierii, cum să faci un plan de negociere, cum să stabilești o agendă, ce să urmărești, la ce să fii atent, cum să deschizi, cum să faci oferte, cum să faci concesii, când să te retragi, cum să construiești strategii și cum să aplici tehnici de negociere.

Vei primi mapă de curs cu multe informații și un pachet cu alte informații pe email, așa încât vei putea aprofunda informația oricând și vei putea lucra planificări concrete de negociere, pe computer.

Cui se adresează acest curs?

Cursul se adresează oricărei persoane care vrea să-și dezvolte abilitățile de negociere, indiferent de domeniul în care lucrează. În special cursul este benefic pentru cei care lucrează sau vor să lucreze în vânzări, antreprenori, manageri, dar și studenților și angajaților din domenii diverse.

Farmecul și utilitatea acestui curs constau tocmai în modul practic de a învăța să negociezi cu diferite categorii de oameni, vârste, domenii de activitate.

Ce vei învăța la curs?

Pentru detalii click pe link:
http://ioana-consult.ro/contact/inscriere-seminar/

Termen limită de înscriere: 4 iunie 2015.
Înscrieri: pe site: http://ioana-consult.ro/contact/inscriere-seminar/
Sau la telefon: 0724-396919 - Ioana Andrievici

Se oferă: diplomă de participare.

Pentru detalii și informații:
IOANA ANDRIEVICI >> >>
Negociator, speaker, trainer & coach
________________________________
+40.724.396.919
www.ioana-consult.ro
”Eu te învăț să negociezi!”