Curs Școala de Mers pe Munte pentru începători - Sibiu

Prezentare, Întâlnire

Data și ora:
Gazdă:
Strada George Barițiu 5, Sibiu 550178, Romania

Despre

Te-ai gândit vreodată să mergi pe munte, dar nu ai știu ce fel de bocanci să îți iei, ce să pui în rucsac sau pur și simplu cum se parcurge un traseu?

Hai la cursul elementar care te învață ce ai de făcut ca să parcurgi și să campezi responsabil pe munte! Instructorii noștri experimentați îți vor face o instruire minimă pentru a putea înțelege, cel puțin teoretic, ce înseamnă să mergi pe munte. Nu te vom face expert, dar îți vom prezenta noțiuni elementare despre cum să te pregătești, despre echipamentul și hainele necesare și îți vom da sfaturi/idei care să te ajute să înțelegi mai bine cultura munțomanilor. La sfârșitul cursului vom prezenta pe scurt ediția de anul acesta a Școlii de Mers pe Munte #4!

Program:
17:00 - 18:30 - noțiuni elementare despre hiking
18:30 - 19:00 - informații Școala de Mers pe Munte 2018

----
Despre proiectul Școala de Mers pe Munte
Asociația Tasuleasa Social și Coca-Cola HBC România organizează a patra ediție a proiectul de educație montană Școala de Mers pe Munte. Ediția de anul acesta propune 3 mini-cursuri teoretice în orașe diferite și posibilitatea de participare la un program extins de 4 zile pentru cei care vor să învețe noțiunile de bază necesare într-o drumeție montană!

Proiectul se adresează persoanelor peste 18 ani.
Intrarea la este liberă și nu necesită înregistrare, dar ne ajută dacă persoanele hotărăte bifează opțiunea ˝going˝!
Te asteptăm așadar la Biblioteca Astra Sibiu!

www.facebook.com/scoalademerspemunte