Cutia de Carton


Data și ora:
Bilete:
intrarea libera
Gazdă:
Studio Cavas (Facultatea de litere, Bd. Victoriei, langa cercul militar)

Despre

(In cadrul Festivalul filmului francez)

O comedie franceză de succes realizată de tinerii studenți actori din Sibiu. Piesa Cutia de Carton de Clément Michel este un spectacol de și pentru tineri, care a avut un succes imens în Paris, jucându-se de mai bine de 700 de ori, între 2001 și 2004. Subiectul este povestea unei mutări neprevăzute unde sunt prezentate şapte personaje care niciodată nu se află în locul potrivit la momentul potrivit, prinse între lucrurile de împachetat şi conturile de reglat. ”Pentru noi, textul a reprezentat un pretext pentru studiul situației comice, dar impulsionați de idea unui proiect european, am sfârșit prin a face un spectacol. În plus, față de varianta franceză, decorul spectacolului, semnat de Claudiu Nicodim, este inedit prin materialele folosite și sculpturalitatea formei. ”(Ana Mujat și Puiu Șerban)

Cutia de Carton are toate condițiile pentru a fi un mare succes, cu atât mai mult cu cât are premiera în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și face parte din proiectul european SpieGeL, care ca scop prevenirea violenței în rândul tinerilor folosind mijloace comice.

/////////////////////////////////////////

de Clément Michel
Profesori coordonatori: Șerban Puiu, Ana Mujat și / and Codruța Vasiu
Manager proiect: Lavinia Alexe
Asistență proiect: Cristina Reștea
Traducere: Diana Nechit
Scenografie şi costume: Claudiu Nicodim
Distribuţie: Alexandru Dobrița, Cristian Ioan Timbuș, Maria Nicoleta Soilică, Andrei Tudor Răileanu, Ana Maria Vereș, Alexandra Ioana Șerban, Anton Cristian Balint