Da Yang und die Prizessin Da Yin // spectacol în limba germană


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Donnerstag / joi
23. Februar / februarie
18:30 Uhr / ora 18:30
sala Etaj, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
-----------------------------------------
spectacol în limba GERMANĂ
/ eine Vorstellung in deutscher Sprache
----------------------------------------

DA YANG UND DIE PRIZESSIN DA YIN
nach einem orientalische Märchen / după un basm oriental
von / de Éva Lábadi-Megyes

REGIE/REGIA: Éva Lábadi Megyes; BÜHNENFASSUNG/SCENOGRAFIA: Attila Bajko; MUSIK/MUZICA ORIGINALĂ: Cari Tibor; BESETZUNG/în DISTRIBUŢIE: Andrei Hansel, Jenö Major, Angela Páskuy, Adrian Prohaska, Claudia Stühler.

für Kinder ab 5 Jahren / recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani
Dauer/durata: 50 min.

**
„Da Yang und Die Prinzessin Da Ying” (ro.: „Da Yang şi Prinţesa Da Ying”) este un spectacol după o poveste orientală despre iubire şi curaj, în care regizoarea Eva Labadi Megyes foloseşte păpuşi inspirate din teatrul tradiţional japonez. Spaţiul de joc al piesei este nuanţat de muzica şi de elementele de decor vii şi funcţionale, fiind totodată un suport conceptual de reprezentare a personajelor – marionete bunraku şi al modului lor de exprimare - un liant în relaţie cu privitorii.
Eroul principal, pus în faţa a numeroase încercări şi primejdii, încearcă să răspundă idealurilor omenirii. Copiii vor descoperi lumea, iar adulţii vor redescoperi sentimentele de dragoste ce înnobilează fiinţa umană. Conceptul regizoral emoţionează şi ne reaminteşte că sufletul nostru este de natură divină.

**
Ticketpreis: 7 lei (allgemeiner Tarif) / Preţ bilet: 7 lei (tarif unic)

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului conform programului Agenţiei de Bilete (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este posibil.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro