Dansam pentru Iulia


Data și ora:
Gazdă:

Grădina Zoologică, Calea Dumbrăvii, Nr. 142, Sibiu, România
Organizator:

Despre

Pentru ca sustinem viata si luptam pentru orice sansa la viata venim in atentia voastra cu aceasta campanie umanitara, "Dansam pentru Iulia", organizata special pentru Iulia Iusco in cadrul spectacolului de dans "Dansam cu Minnie" organizat de Karina DANCE SIBIU si sustinut de Gradina Zoologica din Sibiu.
Povestea ei este una impresionanta, multi dontre voi stiti deja drama prin care Iulia trece, insa stim ca este o luptatoare si chiar ea o spune cu tarie: "Sunt o luptătoare, pentru că vreau să trăiesc." Si noi vrem ca Iulia sa traiasca si de aceea va invitam in numar cat mai mare la acest spectacol care a devenit unul caritabil. Vom avea o urma pentru donatii unde fiecare dintre voi poate contribui cu o suma de bani, indiferent de valoare, stim ca impreuna, mana de la mana putem face minuni si astfel sa contribuim la sansa la viata a Iuliei.
Spectacolul va avea loc Sambata, 12.05.2018, in incinta Gradinii Zoo Sibiu, in intervalul 10:30-12:00. In tot acest interval puteti veni, cu mic cu mare, avand un scop precis - sa donati pentru ca Iulia sa traiasca. Totodata veti putea asista si la Spectacolul de dans.
Va multumim si va asteptam cu mare drag!
Daca starea de sanatate a Iuliei va permite - posibil ne vom bucura de prezenta ei si astfel o veti putea cunoaste si voi personal.