Dăruim împreună


Data și ora:
Gazdă:

Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

"Adevărata caritate este dorința de a fi folositor celorlalți fără a avea gândul de a primi o recompensă.” (Emanuel Swedenborg)
Așadar, considerăm că cel mai de preț cadou pe care îl poate oferi cineva este chiar o parte din timpul său. ASPS te invită să iei parte la acțiunea “Dăruim Împreună” unde îți poți dedica o oră din timpul tău alături de copiii din centrul “Prichindel”. Orice copil are dreptul la o dezvoltare armonioasă, de o includere socială și mai ales, dreptul la fericire.

Pentru a participa veți avea nevoie de o adeverință de la medicul de familie cum că sunteți apți clinic și o declarație pe propria răspundere cum că nu aveți antecedente penale. De asemenea, va fi postat un contract de confidențialitate pe care trebuie să-l printați și să-l completați. Trebuie sa aveți la voi și un echipament (un trening și o pereche de păpuci cu care nu mergeți pe stradă) în care urmează să vă schimbați la centru.

Pentru a vă înscrie trebuie să trimiteți un e-mail la oricare dintre adresele de mai jos, în care să vă exprimați dorința de a participa:
gabriel.fuiorea95@gmail.com
fulea.ramona_13@yahoo.com

Numărul de locuri este limitat (cinci persoane). Selecția va fi realizată in felul următor: primele cinci persoane care se vor înscrie vor intra în proiect iar ceilalți vor trece pe lista de așteptare. Nu vă descurajați și îndrăzniți sa ne scrieți!

Întâlnirea va avea loc în fața Facultății de Medicină, de pe strada Lucian Blaga, cu 20 de minute mai devreme față de momentul începerii evenimentului.

Vă așteptăm cu drag!