Dăruim împreună


Data și ora:
Gazdă:

Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

"Adevărata caritate este dorința de a fi folositor celorlalți fără a avea gândul de a primi o recompensă." (Emanuel Swedenborg)
Considerăm că cel mai de preț cadou pe care îl poate oferi cineva este chiar o parte din timpul său. Orice copil are dreptul la o dezvoltare armonioasă, de o includere socială și mai ales, dreptul la fericire.

Astfel, ASPS îți oferă oportunitatea de a lua parte la acțiunea Dăruim Împreună unde poți dărui o oră din timpul tău copiilor din centrul “Prichindel” având șansa totodată să dobândești experiență în domeniu.

Pentru a participa aveți nevoie de un dosar plic care să conțină următoarele acte:
 adeverință de la medicul de familie în care se specifică că sunteți apți clinic pentru voluntariat;
 un contract de confidențialitate care va fi postat, fiind necesar să-l printați și să-l completați;
 declarație pe propria răspundere, în care menționați că nu aveți antecedente penale;
 în ziua desfășurării activității vă este necesar un echipament în care urmează să vă schimbați la centru (un trening și o pereche de papuci cu care nu mergeți pe stradă).

Pentru a vă înscrie trebuie să trimiteți un e-mail la adresa de mai jos cu numele și numărul de telefon, în care să vă exprimați dorința de a participa:
gabriel.fuiorea95@gmail.com

Numărul de locuri este limitat (cinci persoane). Selecția va fi realizată in felul următor: primele cinci persoane care se vor înscrie vor intra în proiect, iar ceilalți vor trece pe lista de așteptare. Nu vă descurajați și îndrăzniți sa ne scrieți!

ÎNSCRIERILE SE FAC PÂNĂ PE 17 MARTIE, IAR PÂNĂ ATUNCI DOSARUL TREBUIE SĂ AJUNGĂ LA TEODORA BIRO.

Vă așteptăm cu drag!