Das SCHATTENSPIEL | atelier în limba germană


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Joi, 26 noiembrie, ora 17:00
Sala Studio, Teatrul pentru Copii și Tineret Gong
------------------------------------------------------------------
Das SCHATTENSPIEL | atelier de dezvoltare personală prin teatru – în limba germană

pentru copii vorbitori de limba germană, cu vârsta cuprinsă între 11 şi 15 ani

Coordonator: dr. Alina Moldovan - pedagog teatral

durata: 1 h

**
Das SCHATTENSPIEL (ro. JOCUL DE UMBRE)

Ce umbre putem crea cu degetele, mâinile sau picioarele?
Atelierul face o incursiune în lumea fascinantă a umbrelor, prin joc și mișcare, fiind un mijloc ideal de dezvoltare a imaginației. Vom descoperi posibilitățile de comunicare non-verbală prin mirajul umbrelor și a mișcărilor întregului nostru corp.

Seria atelierelor de dezvoltare personală prin teatru își propune să sprijine dezvoltarea de competențe intra- și interpersonale și a abilităților de comunicare în limba germană prin mijloace specifice pedagogiei teatrale. Prin intermediul teatrului ca joc, atelierele de dezvoltare personală prin teatru sprijină dezvoltarea de competențe cognitive, emoționale, sociale și motrice.

Jocurile și exercițiile servesc formării și dezvoltării de abilități precum creativitatea, concentrarea, memoria, comunicarea, analiza, percepția, expresivitatea, coordonarea, echilibrul, empatia, stima de sine sau încrederea în sine.

**
Preț bilet: 14 lei

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi.

Vă așteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro