De la nevoile Părinților la binele Copiilor


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

Ce?
Despre părinți și copii!
Suntem asaltati tot mai mult de cursuri de parenting care inoculează aceași idee, despre cum să faci ca părinte să-i fie bine copilului tău.

Astfel, sfaturile și tehnicile încep să curgă. Însă toate aceste sfaturi vin din afară, fără să fie personalizate, iar în unele cazuri au roade în altele nu. Nu există rețete universale după care să le fie bine copiilor. Ce înseamnă acest bine? Unde își are izvoarele acest bine al lor?

⚠ Înscrie-te aici: https://forms.gle/hyUAH6J93PtHu4p57

Oare, ca parinți, vă dați timp să vă uitați la voi și să vă întrebați dacă vouă vă este bine? Cum trăiți și manifestați binele vostru personal și cum îl transferați copiilor? Care sunt nevoile nespuse care mocnesc în fiecare doar pentru a trăi iluzia ''să-i fie bine copilului''.

V-ați gândit că felul vostru de a fi, a gândi, a vă comporta imprimă ceea ce urmează a fi binele copiilor? Pentru a le fi bine lor este nevoie să vă fie vouă bine, altfel nicio tehnică de parenting nu va da roade.

Vă invităm la atelier pentru:
- a pune focusul pe propriile nevoi nespuse și a le creea o strategie de împlinire
- a reflecta în mod conștient la binele vostru din punct de vedere cognitiv-emoțional-fizic
- a te conecta și cu alți părinți și a crea o comunitate generatoare de resurse și inspirație
- a vă oferi voua înșivă spațiu, timpul și mediul propice pentru reflecție

Atelierul se va desfășura într-un cadru de confidențialitate, confort și suport reciproc.

Cu cine?
Cristiana Vulcu - Personal & Group coach
Cristiana este un promotor al educației nonformale pentru tineri și adulti în Sibiu. Datorită background-ului pe care îl are în pedagogie, psihologie și coaching, a creat diverse programe de dezvoltare personală încă din 2014. În prezent facilitează ateliere de coaching pentru părinți cât și sesiuni individuale. Oferă servicii de coaching, training și well-being pentru organizații. Este coach acreditat ICI (International Association of Coaching Institutes) & ANC.

Cum?
⚠ Înscrie-te aici: https://forms.gle/hyUAH6J93PtHu4p57
Participare pe bază de înscriere prin completarea formularului. Contribuția ta pentru participarea la atelier este o minimă donație de 20 lei - la intrarea la atelier noi vom verifica lista de înscrieri!

Când?
23 octombrie, 18:30-20:00

Unde?
Curând îți spunem locația