Deschidem Hub-ul Creativ - ”made in ASTRA Library”


Data și ora:
Gazdă:
str. George Barițiu, nr. 5, Sibiu, Romania

Despre

De Ziua Internațională a Femeii, la ora 12:00,
Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu deschide un Hub Creativ,
pentru toate domnițele din județul Sibiu interesate de artisan handcraft, design interior, design vestimentar și alte meșteșuguri care îmbină frumosul cu utilul.

Am aranjat spațiul, am pregătit materialele, ustensilele, uneltele de lucru (mașini de cusut, diferite tipuri de gherghefuri, războaie miniaturale), am ales din colecțiile noastre câteva audio book-uri, pentru ambient și alte câteva albume de prezentare a tehnicilor artizanale, pentru inspirație și studiu de noi modele.

Atelierul de creație și lucru intră in categoria ”makerspace” și va funcționa săptămânal, în fiecare zi de joi, între orele 10:00-18:00, în spațiul cochet al Cabinetelor Individuale (corp B, etaj 4).

Intrarea este liberă, în măsura locurilor disponibile.

Vă așteptăm cu drag, să ne bucurăm împreună de micul tezaur compus din materiale textile, fire multicolore și cu o bază de date: de la primul manual de lucru manual, până la ultimele tehnici de confecționat podoabe apotropaice pentru corp și casă!

Un program derulat în parteneriat cu Primăria Marpod prin Centrul de educație non-formală ARCA din Ilimbav și Fundația SKR Olanda.

Acțiune realizată cu susținerea Consiliul Județean Sibiu.

#Inspirație #Feminitate #Comunitate

coordonator proiect - Anca Vasilescu
0269 210 551 int. 106