Descopera zborul cu parapanta intr-o singura zi


Despre

Stagiul de o zi, in care practic incepeti sa intrati in lumea parapantismului, se doreste a fi o zi in care sa va faceti o parere despre cum se invata zborul cu parapanta si ce inseamna zborul in tandem cu o investitie financiara minima.
In prezenta si sub supravegherea instructorului, veti intra in contact cu parapanta, prin notiunile teoretice si practice, necesare manevrarii parapantei la sol, la decolare, in zbor si la aterizare.
In decursul aceleiasi zile, aveti oportunitatea de a zbura cu parapanta in tandem impreuna cu un pilot/instructor licentiat, astfel incat la sfarsitul zilei sa aveti o imagine completa despre ce inseamna zborul cu parapanta.
In functie de capacitatiile fiecaruia de asimilare, spre sfârșitul zilei este posibil sa traiti experienta de a zbura cu parapanta, de pe dealul scoala, singuri. Aceste zboruri sunt posibile numai in momentul in care, de comun acord, atat elevul cat si instructorul considera ca elevul este pregatit.
Scopul acestei zile este de a raspunde intrebarilor pe care persoanele interesate le pot avea vis-a-vis de ce abilitati, cunostinte, efort si timp, implica parcurgerea intregului curs astfel incat sa deveniti piloti independenti de parapanta si sa puteti savura din plin satisfactiile si implinirile pe care acest sport cu siguranta le poate oferi.
Pretul pentru o astfel de zi este de 650 Ron
Pentru ca avem locurile limitate, la 10 persoane /zi, percepem un avans de 50 Ron.
Numarul de contact pentru rezervarea locurilor este 0730707827, persoana de contact pilot instuctor Florian Agafiu.

Sursa text & foto