Despre ce vorbim când cântăm despre iubire? Anotimpuri 5 - Toamna


Data și ora:
Gazdă:

Astra Park, Strada Mitropoliei, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

În urma unui turneu național, în care a funcționat în paralel și un laborator de creație, spectacolul „Despre ce vorbim când cântăm despre iubire” ajunge din nou în Transilvania, fiind găzduit de Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu.

Vă invităm să urmăriți rezultatul în luminile apusului de toamnă, pe acoperișul bibliotecii (dacă vremea ține cu noi), luni, 5 octombrie, de la ora 18:00. Intrarea va fi liberă, prin rezervare la adresa rezervari.ucimr@gmail.com

Evenimentul face parte din proiectul „Anotimpuri 5”, reprezentând „Toamna”, proiect ce va culmina prin Concertul de Anul Nou de la Sibiu – „Iarna”. „Anotimpuri 5” este un proiect cultural inițiat de UCIMR și co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

--

Șase muzicieni și actori sunt în căutarea răspunsului la o întrebare de actualitate însă la care puțini se gândesc. „Despre ce vorbim când cântăm despre iubire?”
 
Artiștii vor găsi formule de răspuns sub privirile spectatorilor într-o producție dinamică în care muzica rostește ceea ce cuvintele nu reușesc.
 
Distribuția: Ana Turos, Andrei Mărcuță, Alexandru Arcuș (saxofon), Iulian Ochescu (pian), José Almar (chitară), Laura Benedek (chitară bas). 
 
Regia: Adrian Sitaru. 
Parte din laboratorul de cercetare sunt prezente, în roluri de mentorship, solista Luiza Zan și actrița Ioana Flora.
 
„Despre ce vorbim când cântăm despre iubire?” este un proiect cultural organizat de UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România și este co-finanțat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național și de Primăria Municipiului Sibiu.
 
 

Fotografii