Devino propriul tău șef! Semnează declarația de independență!


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul General Vasile Milea 1, Sibiu
Organizator:

Despre

miniHUB Sibiu și Vitas IFN România își unesc forțele și organizează un eveniment dedicat tinerilor antreprenori din Sibiu, având ca focus sursele de finanțare pentru start-up-uri în stadii timpurii ale evoluției lor.

Pe parcursul evenimentului participanții vor afla informații cu privire la finanțări accesibile afacerii lor și vor învăța din experiența altor antreprenori de succes, precum: Ioana Andrievici, Coduța Beu Răbăgel și Nicolae Dragosin.

În plus, Vitas IFN România va prezenta concursul de planuri de afaceri Declarația de Independență 2016 (având ca premiu 20.000 de lei nerambursabili!), destinat antreprenorilor la început de drum sau celor care au o idee bună de afacere.

Programul serii va include:

18.30-19.00: Înregistrarea participanților
19.00: Deschiderea evenimentului
19.15: Vor vorbi despre experiențele lor ca antreprenori:

IOANA ANDRIEVICI: este expert negociator, autor, trainer și coach în negociere, de profesie jurist, specializată în domeniul negocierii. Experiența ei în domeniu se întinde pe parcursul a peste 12 ani în care abilitățile sale au oferit baze solide de negociere pentru companiile și persoanele cu care a lucrat. Este de asemenea co-fondator și co-owner la compania Rubinian în cadrul căreia a realizat partea de modele de contracte complexe – ca bază solidă de negociere pentru ambele părți și autoarea cărții ”101 tehnici de negociere”.

CODRUȚA BEU RĂBĂGEL: trainer, psihoterapeut în formare – facilitează programe de dezvoltare personală pentru copii și adulți sub formă de ateliere și cursuri. Coordonează proiectele Star Kids Center și incubator107 Sibiu, de asemenea, este implicată în programe derulate în mediul ONG. Oferă programe de coaching de carieră și este dispusă să împărtășească din experiența sa de tânăr antreprenor.

NICOLAE DRAGOSIN: și-a început activitatea antreprenorială în 1994 ca administrator și acționar al grupului umoristic „Vacanța Mare”, în prezent fiind administratorul firmei Dragostar. Pe lângă organizarea de evenimente, se ocupă și de comercializarea de produse tradiționale românești. A trecut prin toate etapele antreprenoriale în afacerile sale și ne va împărtăși din experiența acumulată, de la start-up până la maturitatea unei afaceri cu toate nevoile ei specifice.
Pentru el planificarea afacerii „este un proces continuu, niciodată nu te oprești, iar presiunea antreprenorială te face să acționezi, să ieși din rutină, să iei decizii rapide de cele mai multe ori”. Ceea ce la ajutat a fost deschiderea spre nou, atitudinea pozitivă și entuziasmul care nu l-a părăsit niciodată.

19.45: Pauză & Networking
20.15: Declarația de Independență – Prezentarea concursului de planuri de afaceri
Cu MIHAELA ȘCHIOPU – director de sucursală Vitas Sibiu, specialist în consultanță financiară.

20.45: Q & A – Networking
21.00: Încheierea evenimentului

Vă așteptăm în 17 martie de la 18.30 la miniHUB (B-dul G-ral Vasile Milea, nr. 1)!

Înscrie-te online prin mesaj privat pe pagina miniHUB - înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală, invită și un prieten.