Dezvoltare personală prin teatru sau descoperirea sinelui


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

Ce?
Un atelier sau o invitație deschisă către introspecție, o oportunitate de descoperire a modalităților de comunicare și îmbunătățire a acestora, o căutare a adevărului personal.

Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/yveOs7e6cJeXtJZg1

Theatre 4 Business aduce jocurile teatrale și improvizația care te pun în diferite situații în care ai posibilitatea de a te observa și de a găsi căi de permanentă dezvoltare personală, indentifici punctele tale forte și resursele naturale pe care le ai la dispoziție pentru a fi creativ, spontan, dobândind astfel încredere în tine. Prin experimentarea unor situații de viață reală, înveți să acționezi fără teama de eșec și ai posibilitatea de a exersa în mod repetat diferite variante. 16 soluții pentru o singură problemă.

Cu cine?
Catalin Patru și Veronica Pătru – actori ai Teatrului Național Radu Stanca Sibiu, cu experiență de peste 20 de ani.

De ce?
• Pentru a-ți căpăta libertatea – acea libertate totală ce este data de lipsa temerilor, a prejudecății, a timidității.
• Pentru a scăpa de inhibiții și a învăța că poți greși și e firesc să greșești
• Pentru a-ți dezvolta concentrarea, atenția, imaginația
• Pentru a-i include pe ceilalți: actoria este o activitate colectivă bazată pe cooperare, coordonare, conlucrare, comunicare
• Pentru a asculta ca să fii ascultat
• Pentru a-ți exersa memoria: în dezvoltarea personală memoria afectivă poate juca un rol foarte important deoarece majoritatea temerilor noastre își au rădăcina în întâmplări personale mai mult sau mai puțin recente.

Cu ce?
Cu multă poftă de joc, curaj, dorință de experimentare și toată ființa (trup, voce, minte suflet).

Cui se adresează?
Dezvoltarea personală prin teatru este binevenită indiferent de vârstă, domeniu de activitate sau hobby. Este o formă plăcută de recreere și socializare care își propune un atelier de experimentare și de recuperare a celor 5 simțuri, a tuturor tipurilor de memorie și imaginație, dar și a proceselor psihice de prelucrare efectivă.

Când?
26 februarie, 19:00-20:30

Unde?
Curând vom anunța locația

Cum?
Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/yveOs7e6cJeXtJZg1
Contribuția pentru participare este o donație minimă de 20 lei.