Doi și un tulnik


Data și ora:
Gazdă:

Strada Ștefan cel Mare 56, Sibiu 557260, Romania

Despre

Godot Cafe -Teatru, București.
Un text de Alexandru Unguru. Distribuție: Mișa Șerban, Alexandru Unguru, Alin State. Regie: Alexandru Unguru.
Durată: 1 h 45’
Bilete: 25 lei

Un spectacol post-modern comic despre globalizare sub diversele ei formule umane. Piesa „Doi și un Tulnik” este un mijloc minunat de a recepta realitatea într-un mod total diferit celor propuse de formulele promovate de mass-media sau alte mijloace de informare. Scenele îmbină un fond puternic al tradiției comunicării străvechi românești, prin intermediul tulnicului cu un fond exterior spațiului românesc, cel al miilor de fațete ale umanității globalizate.Scenografia semnată de Cristian Stănoiu aduce în spațiul scenic românesc o formulă specială de a crea realitatea.
Biletele pentru ediția din acest an a festivalului pot fi cumpărate direct de pe pagina de facebook a evenimentului: www.facebook.com/respira.teatru, de pe siteul oficial al festivalului: www.respirateatru.ro sau de pe siteul www.kompostor.ro. Asociația Culturală BIS, organizatorul evenimentului, nu percepe niciun comision pentru vânzarea online a biletelor la festival.

În Sibiu, biletele pot fi cumpărate din următoarele locații:
-> Agenția Teatrală
Strada Nicolae Bălcescu, nr. 17
Marți - Sâmbătă: 11:00 - 18:00
Duminică: 10:00 - 14:00

-> Librăria Humanitas
Strada Nicolae Bălcescu, nr. 16
Luni - Sâmbătă: 10:00 - 20:00
Duminică: 11:00 - 17:00

-> Librăria Habitus
Piața Mică, nr. 4
Luni - Sâmbătă: 10:00 - 20:00

Festivalul „25 de ore de teatru non – stop” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală BIS, sub egida EFFE - Europe For Festivals, Festivals For Europe.

Parteneri:
MARQUARDT, UNIMAT, Simpa, Teatrul Național Radu Stanca, Universitatea Lucian Blaga, Teatrul Gong, Librăria Habitus, Librăria Humanitas, Hotel Continental Forum.