Dorian // spectacol de dans contemporan #1


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Spectacolul se construiește plecând de la o premisă pe cât de absurdă, pe atât de puternică și de imposibil de ocolit: sârșitul lumii va veni în 24 de ore. La ora 8:00.
Dorian află vestea de la știri și decide să petreacă ultimele 24 de ore la el acasă, singur, așa cum își trăiește viața zi de zi. Spectacolul este construit pe juxtapunerea dansului contemporan cu proiecții multimedia. Jocul creat între mișcarea fizică, reală, concretă, construită sub ochii spectatorului și imaginile surprinse în proiecțiile video duce către descoperirea trecutului și prezentului din viața lui Dorian.
„Prin dans, imagini video și muzică, fără niciun cuvânt rostit, DORIAN este, de fapt, înainte de orice, o poveste despre cuvinte. Cele pe care nu le spunem niciodată și pe care atunci când ne facem curaj să le spunem, dacă ne facem vreodată curaj pentru asta, e deja puțin prea târziu.” (Oana Răsuceanu)
**
vineri, 10 noiembrie, ora 19:00
sala Parter, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
------------------------------------------------
DORIAN
spectacol de dans contemporan
recomandat celor cu vârsta peste 10 ani

Cu: George Albert Costea
REGIA ŞI COREGRAFIA: Oana Răsuceanu
VIDEO: Iulia Rugină, Dan Adrian Ionescu, Mizdan, Adrian Câmpean, Alma Cazacu
DECOR: Dan Adrian Ionescu
MUZICA ORIGINALĂ: Mihai Dobre
LIGHT DESIGN: Alin Popa
PRODUCĂTOR: Ana Agopian
Asociația Culturală Control N, București

Durată: 60 min. (fără pauză)

**
Preţ bilet: 9 lei (tarif unic)

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului conform programului Agenţiei de Bilete (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 9 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală NU mai este posibil. Spectacol are o reprezentaţie şi sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 19:00.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro