Dragoste și Căpșuni


Data și ora:
Gazdă:

Strada Dobrun 1, Sibiu, Romania, 550170
Organizator:

Despre

Imaginativ! Vizual! Exploziv! Plin de umor! Hot!

Rețeta inedită a unei piese de teatru savuroasă, asezonată cu porții serioase de râsete copioase și cu talentul și vitalitatea unor actori desăvârșiți.

Piesa “Dragoste și Căpșuni", după David Hare, explorează diferite teme, printre care și inutilitatea legăturilor care se bazează pe sex, dorința și pe versatilitatea comportamentului uman, care ne arată cine suntem de fapt și cum ne modificăm în funcție de persoana cu care intram în contact sau de momentul în care ne aflam. Textul are o putere erotică mare,fără a fi indecent și are capacitatea de a te pune pe gânduri. Este o comedie interpretată de doi tineri și talentați actori, care au norocul de a da viață mai multor personaje.

Un must see conceput conform ultimelor tendințe ale teatrului independent, în regia lui Marius Gîlea (responsabil de regia comediilor de succes „Soț de vânzare” și „Iubirea e un lucru foarte mare”).

Distributia: Ana Odagiu, Alexandru Zob
Tinerii actori foarte talentați recunoscuți pentru rolurile din „Soț de vânzare”, „O femeie împărțită la doi”, „Ouă congelate”, "Hai să facem sex”, "Bun de export", "Norway.today" sau "Visul"

Durată: 1h 20'

V-am făcut poftă, nu-i așa?

11 martie
8 pm
Suport artiști 30 lei
Rezervări la 0771160937

Alte sugestii

24 Oct
Spectacol-lectura - Tata este in Atlantida
Teatru
Începe la 18:00  |  Librăria Humanitas Constantin Noica, Strada Nicolae Bălcescu 16, Sibiu 550159, Romania
26 Oct
Love storie
Teatru
Începe la 20:00  |  CAVAS - Teatrul Naţional Radu Stanca Sibiu, Bulevardul Victoriei 5-7, Sibiu 550024, Romania
Vezi mai multe evenimente