Dream Management. Cum îţi sabotezi visurile?


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

Ce?
“Ai grijă cu ce îţi uzi visurile. Dacă le uzi cu îngrijorare şi frică, vei produce buruieni care vor sufoca viaţa din visurile tale. Udă-le cu optimism şi soluţii şi vei cultiva succesul.

Înscrie-te aici: https://forms.gle/QpMPH9wHHM7VBKur9

Caută mereu căi pentru a transforma problemele în oportunităţi pentru succes. Caută mereu modalităţi pentru a-ţi hrăni visul tău. Omul înţelept nu-şi calculează şansele. El îşi fixează ţelul şi apoi îl atinge”.

Aşa anticipa Lao Tse, încă din antichitate, conceptul modern de inteligenţă pozitivă, care spune că mintea este cel mai bun prieten al visurilor tale, dar poate fi şi cel mai mare duşman al acestora. Inspirat din cele mai recente descoperiri din domeniul psihologiei pozitive şi al neuroştiinţelor, acest atelier te va ajuta să înţelegi în ce măsură mintea ta acţionează ca un prieten sau ca un duşman al visurilor tale.

Cu ce pleci acasă?
1. Claritate asupra felului în care mintea ta este un prieten sau un obstacol în calea realizării visurilor tale.
2. O listă a acelor gânduri negative care te împiedică să îţi realizezi aspiraţiile personale.
3. Înţelegerea felului în care cei 10 sabotori “jonglează” pur şi simplu cu energia ta.
4. Analiza sabotorilor principali în cazul tău şi a felului în care îi poţi dezactiva.
5. Tare multă energie şi voie bună (atelierul e haios).

Cum te pregătesti?
Dacă ai timp, poţi să citeşti despre inteligenţa pozitivă şi să îţi faci testul la acest link: https://www.positiveintelligence.com/.

Pentru cine este?
Atelierul este potrivit pentru toţi cei care au participat la vreunul dintre atelierele anterioare de Dream Management, dar şi pentru persoane care aud pentru prima oară de acest concept.

Cu cine?
Cu Mirela Oprea, consilier, coach si manager de visuri. Dupa o frumoasa cariera de 20 de ani in domeniul social, Mirela a revenit la prima ei pasiune profesionala - psihologia - pentru a ajuta oamenii sa isi identifice si sa isi realizeze visurile.

A lansat proiectul Dream Management acum un an si pana acum a sustinut 20 de ateliere, la care au participat 230 de persoane. Dintre acestea, mulţi şi-au îndeplinit deja visurile, iar alţii sunt pe drumul cel bun. Hai şi tu în comunitatea de Dream Management!

Când?
12 iunie, 18:45-20:15

Unde?
Curand vom anunța locația.

Cum?
Înscrie-te aici: https://forms.gle/QpMPH9wHHM7VBKur9
Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 20 lei