Dumnezeu să ne ierte la CINE M-A văzut la Habitus


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică 4, Sibiu, România

Despre

CINE M-A văzut la Habitus propune cinefililor sibieni thrillerul DUMNEZEU SĂ NE IERTE, regia Rodrigo Sorogoyen, un film despre prietenie, violență și umanitate, câștigător al premiului pentru Cel mai bun scenariu la Festivalului Internațional de Film de la San Sebastián (2016) și al premiului pentru Cel mai bun actor (Roberto Álamo) în cadrul María Forqué Awards, Goya Awards și Feroz Awards (2017). Proiecția va avea loc miercuri, 17 ianuarie, de la ora 20.00, la Librăria Habitus.

Sinopsis:
Madrid, 2011. Un milion şi jumătate de pelerini aşteaptă vizita Papei. Oraşul este controlat la sânge de poliţiştii alarmați de un posibil atac terorist. Inspectorii Velarde şi Alfaro se confruntă pe neaşteptate cu o serie de crime oribile. Primesc ordinul de a rezolva cazul cât mai repede şi cât mai discret. Dar acţiunile lor nu sunt chiar atât de diferite de cele ale criminalului. Totul duce la un final neașteptat și șocant al acestui film tensionat și de neuitat.

Preţ bilet: 10 lei.
Rezervări: 0733956223 | 0269 250 383.

CINE M-A văzut la Habitus este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM şi Librăria Habitus, cu sprijinul Transilvania Film.