Echilibrul tău, misiunea noastră!


Data și ora:
Gazdă:

Strada Octavian Goga 1, Sibiu, România
Organizator:

Despre

Biorezonanță cu dispozitivul INDIGO, o terapie complementară din categoria evaluărilor și terapiilor noninvazive pentru aflarea stării de sănătate.

Denumit INDIGO de firma canadiană care îl produce, aparatul funcţionează prin emiterea unor unde de vibraţie foarte fine, care o dată ce intră în rezonanţă cu undele emise de corpul uman oferă specialiştilor informaţii foarte preţioase cu privire la starea de sănătate a pacientului.

“Aparatul este avizat în străinătate ca aparat medical, în vreme ce la noi este avizat doar terapeutic. Un test cu acest aparat durează cam cinci minute, timp în care el emite într-o primă fază în frecvenţa de vibraţie a omului. După care emite peste 10.000 de tipuri de frecvenţe, sau itemi cum le mai spunem noi, itemi care merg spre diferite organe. La unii dintre aceşti stimuli organismul nu reacţionează, dar la alţii reacţionează cu răspunsuri pe aceaşi frecvenţă. În funcţie de răspunsul organismului se poate face o identificare a stării de sănătate şi chiar a stării emoţionale sau psihice”, ne spun terapeutii biofeedback.

Aparatul Indigo, impreuna cu softul aferent, faciliteaza receptarea semnalelor psihofiziologice ale persoanei examinate. Mai departe, datele sunt interpretate si pot fi emise cele mai bune recomandari in sensul ameliorarii starii de sanatate. Si nu este vorba doar despre sanatatea fizica. O mare importanta o au si aspectele mentale, ori cele emotionale. Omul este un intreg, iar toate partile sale se afla in interdependenta.

Aceasta metoda ultramoderna de diagnoza si tratament aduce ca element de noutate implicarea pacientului in procesul de vindecare. Subiectul tratamentului nu mai este un element pasiv deoarece, oferind pacientului posibilitatea de a constientiza si de a vizualiza consecintele unei vieti marcate de un stil de viata dezechilibrat, el poate opera modificarile de rigoare asupra propriei sale individualitati. Prin intermediul sedintelor terapeutice, pacientul invata ce ar trebui sa faca pentru imbunatatirea sau mentinerea starii sale de sanatate, precum si sa evite greselile care ne pandesc la tot pasul.

Indigo te poate ajuta si pe tine!

Biofeedback terapeutul nostru, Ruxandra Chiran, va asteapta in zilele de 30 oct, 4 nov si 6 nov, la o sedinta individuala de evaluare complexa a starii de sanatate personale.

Pentru mai multe detalii, apelati tel. 0771.539.069 sau scrieti-ne, pentru o programare, pe adresa contact@centrulfericiriisibiu.ro