Energia cu + și -: Mindfulness - iubirea de sine


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

Descoperă cum energia pozitivă și cea negativă te influențează în relația ta cu prezentul și cu iubirea de sine! Vei învăța o tehnică de conectare cu energia pozitivă care dorești să te înconjoare, vei exersa tehnici de mindfulness și vei avea o seară plină de liniște.

Rezervă locul tău aici: https://forms.gle/CrFfnJctSoA3Cfsu8

ENERGIA CU + ȘI - înseamnă energia cu plus și minus, adică energia pozitivă și negativă în prezentul tău! Vei descoperi să:
- hrănești energia pozitivă
- alegi să transmiți înapoi energia negativă celui care a trimis-o spre tine, o vei trimite sub formă de iubire
- să recunoști energia pe care o porți cu tine.

Energia cu + și - este o seară de mindfulness în care vei învăța cum te influențează energia celorlați și cum poți face să trăiești în prezentul energiei tale pozitive!

Ai acum ocazia să descoperi beneficiile stării de prezență în relația ta cu sinele prin:
• respirația conștientă
• meditația ghidată pentru conectarea cu energia interioară
• conectarea cu sinele prin relaxare corporală

Seminar susținut de Codruta Rabagel – psihoterapeut integrativ, trainer și practician mindfulness – „viața ta o schimbi chiar tu, atunci când descoperi cum și de ce să te iubești pe tine; totodată, când vei învăța să te bucuri de fiecare clipă când vei porni într-o călătorie colorată!”

*locuri limitate, confirmarea participării se face prin achitarea în prealabil a taxei de 50 lei. Achitarea taxei se face pentru participarea la acest seminar, reprogramarea sesiunii nu este posibilă. Înscrie-te și vei fi contactată prin e-mail pentru informații suplimentare, această serie de seminarii se adresează femeilor.