Este Film Festival


Data și ora:
Bilete:
10 lei / proiecție, abonament zilnic: 25 lei
Gazdă:

Piața Mică, Sibiu
Organizator:

Despre

Filmele europene apreciate internațional se întorc la Sibiu între 4 și 7 mai 2017.

Programul complet al festivalului poate fi vizionat in cadrul galeriei foto din pagina evenimentului.

A doua ediție a ESTE FILM Festival aduce noi surprize cinefililor sibieni.
Alături de cele patru secțiuni prezentate încă de anul trecut în cadrul festivalului: Best of Europe, Film Românesc, Experiențe și In Frame, începând cu 2017, copiii și adolescenții se vor putea delecta cu filme europene dedicate lor, în secțiunea CinExplorez. Această nouă secțiune vine să completeze nevoia sibienilor de acces la filme noi, de calitate, din cinematografia europeană.

Proiecțiile din cadrul CinExplorez vor fi urmate de discuții pe tema filmelor, facilitate de organizatori.

Toate proiecțiile vor avea loc în trei locații centrale: Teatrul Gong, Librăria Habitus și Astra Film Cinema. Biletele se vor pune în vânzare începând cu 4 mai și vor avea prețul fix de 10 lei pe proiecție. Tot anul acesta, organizatorii vor pune la dispoziția publicului un abonament zilnic la prețul de 25 de lei, care le va asigura accesul la toate proiecțiile din ziua respectivă.

Numărul proiecțiilor a crescut, de asemenea, la peste 45. La proiecțiile filmelor românești vor fi prezenti și membri ai echipelor de filmare, dornici să dialogheze cu publicul sibian. Se anunță, așadar, patru zile pline, la început de lună mai.

Ca urmare a sugestiilor primite la prima ediție, organizatorii au încercat, anul acesta, să asigure mai multe locuri la proiecții, în măsura disponibilității locațiilor, iar peliculele vor fi programate de două ori în cele patru zile de festival, pentru ca publicul să poată viziona toate filmele pe care și
le propun.

Programul complet este publicat pe site-ul festivalului http://estefilm.ro, pe pagina Facebook.com/EsteFilm, precum și în format fizic disponibil în cadrul Librăriei Habitus, cu o săptămână înaintea începerii festivalului.

Cu forțe proaspete și susținerea comunității, organizatorii ESTE FILM Festival și-au propus să ducă și mai departe povestea filmului european în spațiul fostei capitale culturale europene.

Contact:
Roxana Pântice
tel. 0722 256 200
roxana@estefilm.ro

Fotografii

Alte sugestii

13 Dec
Festival de produse handmade Creative Buzz#24
Festival
Începe la 10:00  |  Municipiul, 5, Strada George Barițiu, Sibiu 550178, Romania
25 Apr
Future Kids - Festival de oferte educaționale, ediția 1
Festival
Începe la 10:00  |  Biblioteca Astra, Strada George Barițiu 5, Sibiu 557260, Romania
VIDEO
27 Noi
MARIA, REGINA ROMÂNIEI / QUEEN MARY OF ROMANIA
Film
Începe la 20:20  |  Centrul Cultural „Ion Besoiu”, nr. 1, Strada Emil Cioran, 3 550025, Romania
Vezi mai multe evenimente