Expoziţie de modelaj "Teddies Riot" - Andrei Pandea


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică, Sibiu, România
Organizator:

Despre

După proiectul realizat cu 10 ani în urmă, care l-a consacrat în lumea artiștilor români, 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐢 𝐏𝐚𝐧𝐝𝐞𝐚 a pregătit un nou proiect la 🖼 #GaleriaArtPoint din Orașul Artiștilor, care se poate vedea între 26 iunie - 13 iulie. 

🐻🐼 Colecția „Teddies Riot” vine să continue munca lui Andrei Pandea, atât din punct de vedere artistic, cât și din punct de vedere caritabil. O parte din colecția ce va întregi noul proiect va putea fi admirată în cadrul primei expoziții găzduite de Orașul Artiștilor din anul acesta, pe platoul pietonal din fața Turnului Sfatului.

Expoziția este deschisă zilnic, între 26 iunie - 13 iulie, în intervalul orar 11.00-22:00 și se poate vizita gratuit.


🔹 „Mai ții minte ce bine ne era împreună acum mulți ani? Când mă îmbrățișai și mă iubeai din toată inima? Când mă strecurai în ghiozdanul de grădiniță? Când noaptea te păzeam de fantome și de monștrii de sub pat, de umbrele care se prelingeau pe pereți, de tunete și fulgere? Pe mine mă strângeai în brațe, eu îți dădeam putere și curaj.

Știai că există și copii care nu au avut niciodată un ursuleț de pluș? Andrei mi-a spus acum că a venit vremea să îi ajutăm pe acești copii. Aici joc eu rolul principal. Am misiunea de a te face pe tine să-ți aduci aminte de copilăria fără griji în care orice trecea cu o îmbrățișare de urs. Împreună cu Andrei putem să-i ajutăm pe copiii care nu au parte de dragoste, de siguranță, de căldură, de ocrotire, de povestea citită la culcare, de o voce care să le spună noapte bună.

Avem mult de lucru amândoi, cel puțin un an și jumătate de acum încolo. Andrei are de modelat 3.999 de ursuleți, iar primii dintre acești ursuleți de lut vin în Orașul Artiștilor.”

___

Proiectul Oraşul Artiştilor este co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

*Sursa text & foto: https://www.facebook.com/events/635333833723540/?event_time_id=635333873723536