Expoziţie de pictură: HUMAN. De Catrinel Dragomir în Orașul Artiștilor


Data și ora:
Gazdă:

Piata Mica, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

În prima jumătate a lunii septembrie, Catrinel Dragomir va expune o serie de portrete pictate în acrilic pe pânză, în cadrul expoziției “Human”.

“Portretele mele sunt popasuri în lunga călătorie a auto-descoperirilor. Așa cum montaniarzii se opresc, câteodată, să se răcorească din izvorul munților, așa zăbovesc și eu între culorile mele, care, pe pânză capătă chip de om. Fiecare dintre ele ascunde o poveste pe care o dezvăluie de fiecare data altfel, în fața altor priviri. Iar dacă te uiți mai cu atenție, observi că vopselele care le-au dat formă sunt, de fapt, emoții în culoare.” își prezintă Catrinel expoziția.

Catrinel Dragomir a început să se îndrăgostească de arta plastică în urmă cu 10 ani, atunci când a urmat cursuri private de desen. În 2008 a vernisat o expoziție de pictură intitulată “Salca” – grafică în tuș și acuarelă. De 3 ani predă, organizând ateliere de pictură ghidată pentru adulți și copii.

Expoziția “Human” va putea fi vizitată zilnic, în perioada 1-15 septembrie, în Oraşul Artiştilor din Piața Mică, în cadrul galeriilor de artă aduse în stradă, în fața Turnului Sfatului.
Acţiune cofinanţată de Primăria Municipiului Sibiu.