Expozitie: Photo session


Data și ora:
Bilete:
Intrarea este liberă.
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

În perioada ianuarie – februarie 2014, la Teatrul GONG va avea loc Expoziţia Photo Session. Diana Ribana, artist-designer este surprinsã de echipa de fotografi a şcolii Image Art Sibiu, în diverse ipostaze în costumaţii teatrale sau stradale.

Diana Ribana, alias Diana Popa, tânãr designer vestimentar, a urmat drumul celor care au reuşit sã transforme viaţa în ceva frumos şi colorat. Se considerã, ca fiind, un curcubeu, o fire veselã şi plinã de culoare, un om optimist, prietenos şi sociabil care trãieste pentru fericirea celor care se bucurã de creaţiile ei.

,,Expoziţia Photo-Session este un puzzle de fotografii, realizate în mai mulţi ani, de cãtre cursanţii şcolii de fotografie Image Art Sibiu.

Coordonatorul sedinţelor foto este: Daniel Bãlţat.

Ținutele din fotografii sunt creaţii proprii. Fotografiile sunt cu tematicã fashion, iar outfit-urile sunt de la costume de teatru pânã la vestimentaţie street wear. Iar ca model şi designer sunt eu, Diana Ribana, un tânãr designer cãruia îi place sã îşi pozeze creaţiile într-un mod inedit. Iniţiatorul acestei expozitii este scenograful : Cãlinescu Aurelia.

Expoziţia va fi deschisã din luna ianuarie pânã în luna februarie, în foaierul Teatrului Gong”, a declarat Diana Ribana.

Diana deţine şi un blog, de unde putem afla mai multe detalii despre ea şi despre uimitoarea ei muncã. Pe blogul Dianei putem gãsii de la fotografii cu propriile creaţii, sfaturi despre moda, pânã la idei de cadouri pentru persoana iubitã, de Valentine’s Day. http://fashion.diana-ribana.ro/

Intrarea la eveniment este liberã, iar Teatrul GONG este deschis în permanenţã, susţinând promovarea tinerilor şi oferindu-le o şansã de afirmare.

Fotografii