Fado - Din inima Lisabonei (Fado)


Data și ora:
Bilete:
15 lei
Gazdă:
Biserica fortificată Cisnădioara, Cisnădioara 555301, Romania

Despre

Fado - Din inima Lisabonei (Fado)

Portugalia / Cláudia Duarte

Interpretat de: Cláudia Duarte (voce), Filipe Rebelo (chitară portugheză), José Elmiro Nunes (violă fado), Gustavo Roriz (bas)
Cláudia s-a născut în centrul Lisabonei și și-a descoperit devreme pasiunea pentru muzică. În Portugalia, și-a îmbogățit cunoștințele în domeniul canto-ului clasic și al terapiei muzicale, iar apoi în India a studiat armoniul și canto clasic Indian. Mai târziu, a studiat jazz la AAM Lisabona, având drept mentor o voce unică, pe Maria João. O altă pasiune a ei sunt călătoriile. În orice parte a lumii s-ar găsi, Cláudia încearcă să asimileze noi sunete care să o inspire și care se reflectă, mai apoi, în muzica ei.
Aparține noii generații Fado și își poartă vocea ca pe o nouă identitate, adăugând muzicii tradiționale Fado sunete, texturi și abordări noi.
Cláudia Duarte și muzicienii ei promit un spectacol plin de eleganță și sensibilitate, care transmite o intensă complicitate creată între solistă și membrii trupei sale. Repertoriul acesteia include şi unele cântece Fado tradiționale, ce reprezintă foarte bine muzica portugheză tradițională, în care vocea solistei se îmbină cu o carismă debordantă.

Fotografii

Alte sugestii

23 Sep
Concert „5 pentru Vieru”: omagiu creativ la Biblioteca ASTRA
Concert
Începe la 19:00  |  Biblioteca Astra Sibiu, Municipiul, 5, Strada George Barițiu, Sibiu 550178, Romania
VIDEO
27 Sep
Furiant Cvartet și pianistul Dinu Mihăilescu
Concert  |  Muzică clasică
Începe la 17:00  |  Sala Oglinzilor, Forumul German Sibiu, Strada General Magheru 3, Sibiu 550185, Roumanie
Vezi mai multe evenimente