Failure Management - Managementul Eșecului


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

Ce?
Discutăm despre Failure Management - Managementul Eșecului - ne întâlnim și discutăm în cerc restrâns despre eșecurile noastre. Primul pas pentru a trece peste eșec este să începi să vorbești despre el cu oameni care înțeleg prin ce treci, acest eveniment are scop terapeutic. #ILoveFailure #FailureManagement

Înscrie-te aici: https://forms.gle/571j9wssfwkigg8j9

Cu cine?
Numele meu este Mester Catalin și sunt antreprenor, corporatist & mentor și activez atât în ecositemul de startup-uri cât și în cel de corporații.

Sunt și fondatorul I Love Failure din București care este o comunitate de oameni care înțeleg că eșecul este o parte naturală din viață unde avem o serie de meetup-uri, evenimente și workshop-uri pe acestă temă. #ILoveFailure

Failure anonymous - Este un meetup unde ne întâlnim și discutăm în cerc restrâns despre eșecurile noastre. Primul pas pentru a trece peste eșec este să începi să vorbești despre el cu oameni care înțeleg prin ce treci, acest eveniment are scop terapeutic.

A failure story - Este un eveniment unde doi sau trei antreprenori urcă pe scenă și povestesc eșecul lor și ce au învățat. Acest eveniment ne ajută să învățăm de la ei și să nu le repetăm greșelile.

Failure Management - Este un framework creat de mine pentru a trece mai ușor peste eșecuri. Este bazat pe stoicism (cum să te concentrezi la ce poți controla și să accepți ce nu poți controla), mindfulness mediation, neuroștiință, psihologie și foarte multă experiență.

Vă aștept să discutăm mai multe despre Failure Management.

Când?
19 iunie, 19:00-20:30

Unde?
Curând vom anunța locația

Cum?
Înscrie-te aici: https://forms.gle/571j9wssfwkigg8j9
Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 20 lei