Familia OFFLINE // spectacol invitat


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Miercuri, 18 noiembrie, ora 18:00
Sala Parter, Teatrul pentru Copii și Tineret Gong
-----------------------------------------------------------------
Familia OFFLINE

de Mihaela Michailov

REGIA: Radu Apostol
SCENOGRAFIA: Maria Mandea
MUZICA: Bogdan Burlăcianu aka Bobo de la „Fără Zahăr”
În DISTRIBUŢIE: Mihaela Rădescu, Viorel Cojanu și 9 copii cu vârsta între 11 și 16 ani: Bianca Gheorghe, Denis Nadolu, Ionuţ Roşca, Mario Ştefan, Georgiana Moise, Roberta Parascan, Anca Negoiţă, Andreea Baraitan, Ana Maria Zaincovschi

durata: 1h 10 min
un spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 8 ani

Spectacol prezentat în cadrul „Copiii migrației – Turneu de teatru educațional în Transilvania”, proiect finanțat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României, în cadrul programul PA17/RO13 „Promovarea diversităţii în cultură şi artă în cadrul patrimoniului cultural european”.

**
Familia Offline este un spectacol-mărturie despre una dintre cele mai dezbătute şi acute teme din România actuală: copiii rămaşi în țară, ca urmare a migraţiei părinţilor la muncă în străinătate.
Familia Offline este spectacolul maturizării în absența părinților, al transformărilor bruște și deciziilor radicale pe care copiii le iau, nevoiți să se adapteze noilor roluri sociale din familia de graniță. Când copiii devin proprii lor părinți, lumea întreagă e un pachet de griji și așteptări cu viitor fragmentat între aici, acasă și acolo, la mama și tata – deveniți ecoul prelung al unei voci la telefon.
Maturizarea copiilor naște întrebări inocente, tandre și cinice despre lumea în care trăim: Când suntem destul de mari ca să creștem singuri? Când devenim mama? Și când mama nu e, cine e mama?
**

INTRARE LIBERĂ în limita locurilor disponibile.

După reprezentație va avea loc o conferință-dezbatere cu tema Teatrul Educațional, în cadrul căreia artiștii implicați în proiect vor prezenta metodologia de lucru care a stat la baza realizării spectacolului.

Vă așteptăm cu drag, la teatru!
www.teatrulgong.ro