"FERICIREA în viața noastră!"


Data și ora:
Gazdă:

Strada Octavian Goga 1, Sibiu, România
Organizator:

Despre

Evenimentul "FERICIREA în viața noastră!" se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa fie mai creativi, mai spontani, mai bine adaptati la mediul extern si in acelasi timp sa aiba o mai buna relatie cu sine si cu ceilalti.
Daca iti doresti dezvoltare personala si sa inveti cum poti fi mai bine centrat pe propria persoana, in raport cu lumea si cu cei cu care interactionezi zi de zi, atunci acest seminar este potrivit pentru tine!
Specialistul nostru in psihologie si psihoterapie, Aureliana Maria Tuță, membru in cadrul Asociatiei Romane de Psihodrama Clasica, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, iti va arata cum poti sa ai parte de relaxare si de descoperire de sine, prin activitati menite sa aduca bucurie si fericire sufletului tau.

Ce vei primi la evenimentul "FERICIREA în viața noastră"?
Pe langa energia pozitiva creata in acest mediu al fericirii, vei cunoaste oameni noi, ca tine, interesati de evolutia continua, vei beneficia de un mediu de suport pentru dezvoltarea ta ulterioara, vei participa la tombola pentru a castiga unul dintre cele 5 cadouri supriza oferite de Centrul Fericirii Sibiu.

Rezerva-ti acum un loc la workshopul care va aduce un plus de fericire in viata ta!

Evenimentul este GRATUIT in limita locurilor disponibile. Locuri disponibile: 25
Pentru inscriere, va rugam sa ne contactati la: contact@centrulfericiriisibiu.ro si la tel. 0771.539.069/0771.538.485