Festival de produse handmade Creative Buzz #22


Data și ora:
Gazdă:
Piața Albert Huet 3, Sibiu 550182, Romania
Organizator:

Despre

Veniți să admirați și să vă inspirați de la cei mai buni meșteri artizani care vor reda bucuria și veselia verii în cele mai variate culori, prin intermediul creațiilor lor.

Festivalul de produse handmade Creative Buzz a ajuns la ediția 22!

**************************************************
INTRARE GRATUITĂ PENTRU VIZITATORI
**************************************************

Vi se pregătesc 4 zile de cumpărături, patiserie de casă, cafea de specialitate, activități pentru copii, demonstrații live & distracție, în care vă facem cunoștință cu cei mai faini meșteri!

Cu muzică bună și o zonă de relaxare amenajată, pentru o escapadă memorabilă în boema *Piața HUET* din Sibiu.

Obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării inedite, cosmetice naturale, dulcețuri de casă, cafea de specialitate, zona de relaxare, ateliere de creatie pentru toata familia, cantari live și multe altele, le găsiți cu prisosință la festivalul handmade Creative Buzz, ajuns la ediția 22, la care sunt invitați toți admiratorii produselor handmade.

Cei 90 de expozanți vor veni cu multă voie bună, zâmbete pentru toată lumea şi cu o mulţime de lucruri noi.

Festivalul handmade Creative Buzz este o inițiativă de susținere și promovare a artiștilor și artizanilor din România, gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual și are loc în perioada 15-18 agust 2019, zilnic între 10:00-22:00, în Piața HUET din SIBIU.

Fotografii