FESTIVALUL HANDMADE CREATIVE BUZZ - EDIȚIA 4


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

FESTIVALUL HANDMADE CREATIVE BUZZ - EDIȚIA 4

Gardienii Handmade-ului din Sibiu

Peste Sibiu s-a lăsat noaptea de ceva timp. O singură luminiţă se zăreşte printre clădiri…O vezi?
Vine de la căsuţa aceea. Haide sa vedem ce este înautru.

Ce ciudat, o adunare de albine, care mai de care mai rotunjoară, cu dungile negre peste trupul galben, ace foarte bine ascuţite şi lustruite, şi ochelari de soare fumurii.

Aceştia sunt capii Organizaţiei Secrete a Albinelor care Luptă pentru Handmade. S-au adunat să puna la cale un nou Creative Buzz. Da, ai citit bine, ele sunt vinovate pentru acest festival.

De data aceasta vor să fie mai mare ca până acum. Trebuie să câştige teren cu produsele originale şi făcute manual, în defavoarea celor ieftine şi de o calitate îndoielnică.

O să-ţi spunem despre ce vorbesc: până acum au hotărât că acest festival va avea loc în Piaţa Mică, de pe 26 până pe 28 iunie între orele 9.00-21.00.

Au mai decis şi că vor alege 60 de meşteri artizani iscusiţi. Iar partea cea mai grea este să-i gasească pe cei mai buni.
O albină fashionistă spune că iubeşte hainele tradiţionale româneşti. Sunt atât de delicate…foarte comode şi cele mai frumoase!
Prietena ei cea mai bună dă aprobator din căpşor şi o completează spunând că cel mai bine cu acestea se potrivesc accesoriile handmade. Sunt elegante şi conţin pasiune.

Albinuta cea mai sofisticată din grup, soarbe liniştită nişte lăptişor de matcă şi spune că cele mai bune produse sunt obiectele din ceramică, lucrate manual. Precum ceşcuţa din care bea ea cu atâta plăcere.
Apoi se ridică delicat, se aşează pe canapeaua elegantă din încăpere şi ia in braţe o prenuţă. Foarte frumos croită, brodată cu mare grijă şi foarte moale la atingere. Este modul ei de a spune că-i plac la fel de mult şi perenele handmade.

Dintr-o dată se aude o voce mai puternică. Este acel bondar din colţul mesei. Vrea ca toată lumea să ştie că ii plac foarte mult mâncărurile bio, gătite în casă. Dar nu se miră nimeni. Doar se vede de afară cât este de măricel. În plus cu toţii ştiu ce gustoase sunt toate gemurile şi prăjiturile gătite din ingredinete naturale.
Albinuţa sofisticată s-a apucat déjà să confecţioneze o felicitare. Ştie ea câţiva meşteri în crafting, de la care a mai ȋnvăţat câte ceva. Sigur vor avea şi ei loc la marele eveniment Creative Buzz.

Discuţia lor se sfârşeşte. Deja nu mai au stare şi sunt foarte obosiţi.

Mai întâi pleacă cele 2 fashoniste discutând intens despre noile produse cosmetice din ingredinete naturale. Sunt foarte mulţumite de ele. Sunt cele mai bune produse de frumuseţe!
Domnul bondar iese şi el ţanţoş pe uşă de braţ cu albinuţa sofisticată.

Iar noi suntem nerăbdători să mergem la eveniment!Te aşteptăm şi pe tine.
A! În cazul în care vezi vreo albinuţă...şşş!!! Să nu ştie că le-am aflat secretul.

Fotografii