Festivalul National de Umor "Burduful de Aur"

Stand up comedy

Data și ora:
Bilete:
10 RON
Gazdă:
Str. Alexandru Odobescu, nr. 4
Organizator:

Despre

Festivalul National de Umor "Burduful de Aur"

Axat în principal de secțiunea de interpretare umoristică, evenimentul va aduce pe scena din Sibiu interpreți și grupuri umoristice de pe plan local și din țară:

- Sorin Tănase din Baia Mare
- grupul umoristic “Experiment 77 din Făgăraș”
- Ioan Mercea din Arad
- grupul „Cucuruz Mălai de Toamnă” din Jibou
- Constantin Tiron din Câmpulung Moldovenesc
- Ioan Seleși din Zalău
- Aurel Tomele din Beiuș
- grupul “Haz” din Eforie
- grupul “Bis” din Sibiu

Programul de glume, gaguri și scenete satirice va fi completat de o expozițe de carte și publicații umoristice, coordonate de Cornel Udrea, care are la activ peste 70 de titluri de cărți și piese de teatru umoristice. În paralel, în foaierul Teatrului Gong va avea loc o expoziție de caricaturi realizate de autori din 48 de țări, colecționate de Nicu Petrache, directorul Centrului Cultural din Urziceni. Tot în foaier vor fi expuse și obiecte absurde create de studenții Catedrei de Design a Universităii de Arte și Design din Cluj, coordonați de decanul conf. univ. dr. Cristian Cheșu. Spectatorii mai pot vedea și o expoziție de machete miniaturale realizate de Daniel Prigoană.

Festivalul Național de Umor „Burduful de Aur” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local al Municipiului Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu, realizată cu sprijinul partenerului principal al evenimentului, firma Metropolis.

Fotografii