Fetița și marea // 27 mai #1


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 27 mai, ora 11:00
sala Etaj, Teatrul pentru Copii și Tineret GONG
----------------------------------------
FETIȚA ȘI MAREA
după H. C. Andersen

REGIA: Monica Baldea; SCENOGRAFIA: Monica Baldea; MUZICA: Florin Grigoraş; în DISTRIBUŢIE: Monica Baldea, Lucia Barbu, Mircea Corcoveanu, Gabriela Mitrea, Páskuy Angela.

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
durata: 45 min.

**
„Fetiţa şi marea” este o adaptare a basmului „Mica sirenă” de Hans Christian Andersen. Prima variantă a povestirii a fost publicată în 1837, între timp fiind adaptată pentru diverse mijloace media, de la teatru muzical, până la film de animaţie.
În poveste, tânăra eroină este dispusă să renunţe la viaţa ei în mare, pentru a dobândi un suflet uman şi pentru a câştiga dragostea unui prinţ.

**
Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului conform programului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este posibil. Spectacolul se repetă și sâmbătă, de la ora 18:00, respectiv duminică, 28 mai, de la ora 11:00.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro