FIGURINE din LUT // Atelierul de sâmbătă


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 10 octombrie 2015, între orele 11 – 12:30
la Teatrul pentru copii şi tineret GONG
---------------------------------------------------

Atelier de creație FIGURINE din LUT - Vrăjitorul din OZ

COORDONATOR: Diana Ribana – artist plastic
DURATA: 1 h 30 min
VÂRSTA RECOMANDATĂ: 6 - 10 ani

**

Învățăm să spunem povești creative prin joc și lucru manual!
Sâmbătă aceasta spunem povestea Vrăjitorului din OZ, prin figurine de lut. Vom crea din lut haios şi lipicios personajele uneia din cele mai cunoscute poveşti de la Teatrul Gong.
Dorothy, căţelul Toto, Sperie-Ciori, Omul de Tinichea, Leul cel Laş sau chiar marele OZ vor lua diverse forme în mâinile noastre, prin modelare creativă în lut.

ATELIERUL DE SÂMBĂTĂ își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.

**

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro