Filmele Săptămânii


Data și ora:
Gazdă:

Cinema Arta, Piața Aurel Vlaicu 11, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Vremea de afară instigă indubitabil la un film bun, cu intrigă şi acţiune, care să nu te dezlipească de ecran timp de două ore!

La Cinema Arta Sibiu nu doar că rulează filme bune, dar avem şi două premiere de film, pe care nu ai voie să le ratezi!


1. LEGEND. Regizat de Brian Helgeland, „Gangsteri de legendă” spune povestea celor mai cunoscuţi infractori britanici, gemenii Reggie şi Ronnie Kray, în perioada lor de glorie de la jumătatea anilor '60.

2. MACBETH. Este povestea unui războinic neînfricat şi conducător inspirat de ambiţie şi dorinţă. O interpretare palpitantă a realităţilor dramatice ale momentului şi o reimaginare a ceea ce trebuie să fi fost perioada de război pentru unul dintre cele mai faimoase şi convingătoare personaje ale lui Shakespeare, o poveste despre pasiune şi ambiţie ce distrug totul, fixată într-un peisaj scoţian afectat de război.

3. CRIMSON PEAK. Când un străin fermecător îi fură inima, o tânără acceptă să se mute cu acesta la Crimson Peak, pe domeniul familiei lui, într-o casă roșie ca sângele, un loc plin de secrete care o vor bântui pentru eternitate. Între dorință și tenebre, între mister și nebunie stă adevărul din spatele casei din Crimson Peak

Tips: nu-ţi uita prietenii, pop-cornul şi Sibiu by Eventya la purtător, pentru a fi mereu la curent cu tot ce mişcă în oraş.

Vizionare plăcută!