FITS 2017


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul Corneliu Coposu 2, Sibiu 550245, România

Despre

Sibiul aniversează în acest an cea de-a 24-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru.

Timp de 10 zile, între 9 și 18 iunie, Sibiul va deveni din nou capitala internațională a artelor spectacolului. Teatru, dans, muzică, circ, spectacole de stradă, film, carte, conferințe, performance și multă bucurie pe scenă și în afara ei - asta înseamnă fiecare ediție de FITS.

Tema anului 2017 este „Iubire”. Sentimentul care nu pune condiții, care oferă fără să ceară, este cel care va fi dăruit în toate momentele de festival în luna iunie, prin spectacole și evenimente de excepție, premiere în România, în Europa sau în lume.

În 1993, un grup de oameni a pornit un Festival. Din dragoste de teatru, de oraș, de comunitate. Astăzi, o lume întreagă recunoaște cu reverență că, vreme de zece zile, în timpul Festivalului Internațional de Teatru, Capitala Culturală Mondială este în România, la Sibiu.

Veniți să fiți parte din poveste!

=======================

Organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu au anunțat punerea în vânzare a celui de-al doilea set de bilete pentru a XXIV-a ediție a evenimentului.

Din 14 aprilie, începând cu ora 12:00, iubitorii de artele spectacolului pot achiziționa bilete pentru încă 39 de reprezentații indoor, spectacole de teatru, dans, muzică și circ contemporan.

Agenția Teatrală, bvd. Nicolae Bălcescu nr. 17:

PROGRAM
Marţi - Sâmbătă - 11:00 – 18:00
Duminică - 10:00 - 14:00
Informații la tel.: 0369 101578
E-mail: ticketing@sibfest.ro

De asemenea, biletele pot fi achiziționate din rețeaua națională a magazinelor Germanos, Orange și Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești și online, prin portalul www.eventim.ro.

Informații complete despre evenimentele care intră în vânzare în acest set, se găsesc pe site-ul festivalului, www.sibfest.ro. Dacă doriți să achiziționați bilete online, site-ul este interconectat cu platforma www.eventim.ro, pe care o puteți accesa direct din pagina de prezentare a fiecărui eveniment.

Din primul set de bilete, puse în vânzare în data de 27 martie, au fost achiziționate, până în acest moment, peste 4.300. S-au epuizat biletele pentru opt reprezentații și astfel, declarăm sold out „Prelegere despre nimic” (9 iunie), ambele reprezentații „Brodsky/Baryshnikov” (15 și 16 iunie), ambele reprezentații „Faust” (17 și 18 iunie), „Duhul Andaluziei” (17 iunie), „Eu, Carmen” (16 iunie) și „Flamenco Gala” (18 iunie).

Prețul biletelor pentru această ediție a FITS rămâne neschimbat. Acesta variază, în funcție de spectacol, între 10 și 40 de lei.

Ultimul set de bilete va fi pus în vânzare în 5 mai și va conține restul evenimentelor la care se percepe bilet pentru acces în cadrul FITS 2017.

Fotografii